Asiakirjojen ennakkotarkistuspalvelumme

Onko sinulla kiireellinen viisumihakemus tiukalla aikataululla? Käytä asiakirjojen ennakkotarkistuspalveluamme ja ja säästä kallista aikaa.  Ammattitaitoiset CIBTvisas -viisumiasiantuntijamme tarkistavat skannatut asiakirjat varmistaakseen onko hakemus valmis toimitettavaksi konsulaattiin vai tuleeko sen tietoja korjata.

Asiakirjojen ennakkotarkistuspalvelussa asiakirjat tarkistetaan kolmen tunnin kuluessa vastaanotosta ja yhteyshenkilölle ilmoitetaan sähköpostitse saman päivän aikana, mikäli asiakirjat on toimitettu arkisin ennen klo 16.00. Hakemuksiin, jotka on otettu vastaan klo 16.00 jälkeen vastataan seuraavana arkipäivänä ennen klo 11.00. 

Palvelumaksut

Ensimmäinen matkakohde Toinen matkakohde Sitä seuraavat matkakohteet
€ 50,00 + ALV € 50,00 + ALV € 50,00 + ALV

Maksut eivät sisällä muita mahdollisia palvelumaksuja, suurlähetystön palvelumaksuja tai toimituskustannuksia.

Mikäli venäjänkielinen kutsukirje on tarkistettava tai käännettävä, voi venäjänkielinen tiimimme auttaa. Ladatkaa kutsukirje turvallisesti osoitteesta: cibtvisas.fi/upload-forms?service=russia Jos teillä on kutsukirje Saudi-Arabiaan, joka on myös tarkistettava tai käännettävä, ladatkaa kutsukirje osoitteesta: cibtvisas.fi/upload-forms. Kutsukirjeiden tarkistamisesta emme veloita.

Käyttöehdot

Toimittamalla asiakirjat Asiakirjojen valmistelupalveluun, sitoudut seuraaviin ehtoihin sekä CIBTvisas -yrityksen yleisiin käyttöehtoihin

  • Täydellisen ja perusteellisen tarkistuksen suorittaminen edellyttää skannattua kopiota hakijan passin henkilötietosivu(i)sta ja mahdollisista oleskeluluvista, jotka tulee liittää lisäasiakirjoina viisumihakemukseen.
  • CIBTvisas tarkistaa vain määräajassa toimitetut asiakirjat. Emme voi ilmoittaa puuttuvista asiakirjoista, joten varmista, että kaikki kohdemaan viisumivaatimuksien vaadittavat asiakirjat on toimitettu ennakkotarkistukseen.
  • Ennakkotarkistuspalvelun maksuja ei palauteta ja ne veloitetaan tarkistushetkellä
  • Mikäli tarkistetut asiakirjat vaativat uudelleen tarkistamista korjausten jälkeen, siitä veloitetaan erikseen.

Mikäli sinulla on kysyttävää, tavoitat asiantuntijamme sähköpostitse osoitteessa [email protected] tai puhelimitse +358 9 3489 621.