ESTA-matkustuslupa  Yhdysvaltoihin

Yhdysvaltojen ESTA-matkustuslupa (Electronic System For Travel Authorisation) on sähköinen matkustuslupa Yhdysvaltoihin.  Se on sähköinen vastine viisumille, mutta ilman viisumileimaa passissa. Jotta sitä voi hakea, hakijalla tulee olla järjestelmään hyväksytyn maan passi. Katso kaikki maat.

CIBTvisas ja tämä sivusto eivät ole sidoksissa minkään hallituksen viranomaisiin. Hoidamme koko hakemusmenettelyn puolestasi ja autamme selviytymään monimutkaisista vaatimuksista. Maksut riippuvat matkakohteesta ja hakemuksen vaativuudesta. CIBTvisas -yrityksen palvelumaksut ovat erillisiä ja ne tulevat hallintoelimien perimien lähetystöjen ja konsulaattien palvelumaksujen lisäksi.

Nopein ja helpoin tapa hankkia ESTA-matkustuslupa Yhdysvaltoihin

 1. CIBTvisas tarjoaa aina palveluita ESTA-matkustuslupaa varten ja saat sähköpostitse ilmoituksen, kun matkustuslupa on myönnetty.
 2. Yhdysvaltojen hallinnon (US Homeland Security) viranomaisilta voi mennä jopa 72 tuntia ESTA-matkustusluvan myöntämiseen.  

  ESTA-matkustuslupaa tulee hakea Yhdysvaltojen viranomaisilta vähintään 72 tuntia ennen matkustamista.

 3. Kun ESTA-matkustuslupa on myönnetty, se on voimassa kaksi vuotta tai passin voimassaoloajan (ensin vanhenevan mukaan), ja mahdollistaa usean saapumisen Yhdysvaltoihin.

Jotta voit matkustaa ESTA-luvalla, sinun on täytettävä seuraavat ehdot:

 • Sinulla tulee olla jatko- tai paluuliput ESTA-järjestelmään rekisteröityneelle lentoyhtiölle tai risteilyvarustamolle
 • Voit oleskella Yhdysvalloissa maksimissaan 90 päivää, mukaan lukien oleskelusi Meksikossa, Kanadassa tai Karibian saarilla
 • Sinulla ei saa olla aikaisempia Yhdysvaltain maahanmuuttolain rikkomuksia (kuten luvattomia yli 90 päivän oleskeluja)

Tärkeitä vaatimuksia ESTA-luvan hakijoille

 • Yhdysvaltojen kansalaiset, joilla on Visa Waiver -ohjelmaan kuuluvan maan kaksoiskansalaisuus, eivät tarvitse ESTA-matkustuslupaa. Tällöin Yhdysvaltoihin matkustettaessa tulee käyttää Yhdysvaltain passia.
 • Huomaa uusimmat muutokset terrorismin vastaisissa lainsäädännössä (Terrorist Travel Prevention Act). Kansalaiset viisumivapautusohjelman (VWP) valtioista, jotka ovat vierailleet seuraavissa maissa: Iran, Irak, Pohjois-Korea, Sudan, Syyria, Libya, Somalia tai Jemen, maaliskuussa 2011 tai sen jälkeen, eivät enää voi hakea ESTA-matkustuslupaa.
 • Kansalaiset viisumivapautusohjelman (VWP) valtioista, joilla on myös Iranin, Pohjois-Korea, Sudanin tai Syyrian kaksoiskansalaisuus, eivät voi hakea ESTA-matkustuslupaa.
 • 1. huhtikuuta 2016 jälkeen kaikilla ESTA-luvan hakijoilla tulle olla biometrinen passi, jonka kannessa on oltava oheisen kuvan mukainen kansainvälinen symboli.

Edut, kun käytät palveluitamme

 • Suora tukipalvelu. Mikäli sinulla on kysymyksiä hakemuksestasi, asiantuntijamme on käytettävissä puhelimitse tai sähköpostitse.
 • Automaattiset järjestelmän päivitykset. Mikäli ESTA-matkustuslupaa ei hyväksytä välittömästi, järjestelmämme tarkistaa tilanteen automaattisesti matkustajan puolesta ja ilmoittaa, kun lupa on myönnetty. 
 • Välitön vahvistus sähköpostitse  CIBTvisas lähettää sähköpostitse automaattiset vahvistukset tilauksista ja tilausnumerot vastaisuuden varalle. Se säilyttää turvallisen sähköisen tiedoston kaikista henkilökohtaisista tiedoista ESTA-matkustuslupaan liittyen.

CIBTvisas ei ole osa Yhdysvaltojen hallintoa. Yhdysvaltojen viranomaiset (The US Department of Homeland Security, DHS) tekevät päätökset kaikista ESTA-hakemusista. ESTA matkustuslupaa voi hakea suoraan verkosta DHS:n sivuilta, mutta silloin ei hyödy ylläolevista CIBTvisas -palvelun eduista.

Oletko kotoisin viisumiohjelman ulkopuolisesta maasta? Muiden maiden kansalaisten tulee hakea viisumia Yhdysvaltojen suurlähetystöstä voidakseen matkustaa Yhdysvaltoihin. Etsi VisumServicen palveluhakemistosta Yhdysvaltojen suurlähetystön yhteystiedot.

Valitse CIBTvisas

Nopea.  CIBTvisas on nopein tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.

Helppo.  CIBTvisas on helpoin tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.  Asiantuntijamme ovat tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse.

Turvallinen. CIBTvisas noudattaa alan korkeimpia tietoturvan vaatimustasoja.

Viisumin tarkistus

Suomen passin haltijat: Katso, vaaditaanko kohteeseen viisumi.

Katso kaikki maat