Yritykset

CIBTvisas tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja ja sisältöä yritysasiakkaidensa työntekijöiden matkustustarpeille. CIBTvisas luo yksilöidyn käyttöliittymän, jonka kautta työntekijät voivat helposti käyttää viisumipalvelua päivitettyjen ohjeiden avulla. Käyttämällä yksilöityä käyttöliittymää yritysasiakkaillamme on helppo pääsy tarvittaviin hakemuslomakkeisiin, päivitettyihin viisumeja koskeviin vaatimuksiin sekä ajantasaiseen tilausten seurantaan verkossa. Yrityksen matkoista vastaavat henkilöt voivat helposti seurata kaikkia tapahtumia verkossa sijaitsevan tilausten tilan seurannan kautta.

Ainutlaatuiset CIBTvisas -yrityksen palvelut yritysasiakkaille

  1. Palvelut virka-ajan ulkopuolella. CIBTvisas toimii Suomen ainoana viisumipalveluja hyväksyvänä ja käsittelevänä konsulttiyrityksenä myös tavallisen työajan ulkopuolella. Täyttääksemme asiakkaidemme matkustusta koskevat tarpeet, CIBTvisas -yrityksessä on päivystävä asiantuntija, joka on valmis avustamaan asiakkaiden viisumien käsittelyä koskevissa kiireellisissä ja yllättävissä tapauksissa. Sovitut lähetykset voidaan toimittaa toimistollemme myös tavallisen virka-ajan ulkopuolella. Virka-ajan ulkopuolella toimiva palvelumme takaa, että asiakkaan viisumihakemus käsitellään vielä samana iltana ja se voidaan toimittaa seuraavana päivänä eteenpäin.
  2. Oma tietokanta. CIBTvisas -yrityksen asiakkaat saavat käyttöönsä oman, ajan tasalla olevan tietokannan, joka sisältää eritellyt matkustusvaatimukset lähestulkoon jokaiseen matkakohteeseen maailmassa. CIBTvisas tarjoaa matkustajille räätälöidyn tietopaketin, joka sisältää helpot ja kattavat ohjeet viisumitarpeisiin.
  3. Maailmanlaajuinen kattavuus. CIBTvisas -yrityksellä on yli 60 toimistoa 27 maassa toimipistettä, ja se on markkinajohtaja Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Singaporessa, Saksassa, Alankomaissa, Belgiassa, Sveitsissä ja Espanjassa.
  4. Toimitukset saman päivän aikana Onko matka kiireellinen ja tarvitset viisumia heti? CIBTvisas voi hoitaa viime hetken matkojen tarpeet käsittelemällä viisumin saman päivän aikana. CIBTvisas kykenee vastaanottamaan hakemuksesi, käsittelemään sen ja toimittamaan asiakkaalle viisumin yhden työpäivän aikana. Tavallisesti viisumin käsittely kestää useita päiviä, mutta jotkut maat voivat myöntää sen jopa 24 tunnissa. Riippumatta tilauksen määräajasta, hakemuksia ei koskaan jätetä odottamaan tai tarkoituksella viivästytetä.
  5. Suurlähetystöjen aukioloajat ja päivitykset.CIBTvisas lähettää sähköpostitse viikottaisen uutiskirjeen, jolla tiedotetaan asiakkaille tärkeistä muutoksista suurlähetystöjen tarjoamissa palveluissa.

Ota yhteyttä

Haluatko saada tarjouksen yrityssopimuksesta?

ota yhteyttä CIBTvisas ; CIBTvisaspääsee osoitteesta: +358 9 3489 621.

Palvelulupaus

CIBTvisas -yrityksen maailmanlaajuinen viisumitiimi on sitoutunut tarjoamaan ammattitaitoista asiakaspalvelua. CIBTvisas on vastaisuudessakin nopein, helpoin ja turvallisin tapana hankkia tarvittavat viisumit matkustamiseen.

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirjeemme uusimmista viisumivaatimuksista.

Lue lisää