Esimerkkitapauksia

Yli 10 miljoonaa matkustajaa on käyttänyt CBIT:n tai sen VisumService-tytäryhtiön palveluita hankkiessaan tarvittavat matkustusasiakirjat matkustaakseen lähes kaikkialle maailmassa. Tarjoamme nopean ja helpon ratkaisun matkailijoille, jotka tarvitsevat viisumia tai muita tärkeitä asiakirjoja maahantuloa varten lukuisiin maihin kaikkialla maailmassa.  Olemme sitoutuneet etsimään luovan ratkaisun tilanteeseen, jossa matka voi olla vaarassa. 

Seuraavat esimerkit kuvaavat, miten yksityishenkilöt, yritykset, matkanjärjestäjät ja risteilyvarustamot hyötyvät yhteistyöstä kanssamme.

Tarjoamme henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua

  1. Teknologia kohtaa innovaatiot matkailussa

Ongelma: Kansainvälinen, uusimpaan teknologiaan panostava lentoyhtiö halusi tarjota matkustajilleen mahdollisuuden saada välittömästi hyväksynnän ETA-matkustusluvalle Australiaan. 

Ratkaisu: CIBT:in teknologiatiimi kehitti ohjelman, joka mahdollistaa matkustajien siirtymisen saumattomasti lentoyhtiön verkkosivuilta brändättyyn sovellukseen, jolla voi hakea ETA-matkustuslupaa reaaliajassa.  Matkustajat voivat nyt saada hyväksynnän matkustaa Australiaan alle viidessä minuutissa.  Verkkosivu tarjoaa myös tietoa kaikista lentoyhtiön kattamista matkakohteista.  Lentoyhtiö voi nyt luottaa siihen, että matkustajat saavat uusimmat tiedot ETA-matkustusluvasta ja viisumivaatimuksista Australiaan.

  1. Kekseliäitä viisumiratkaisuja

Ongelma: Suuren risteilyvarustamon sadan päivän maailmanristeilyn matkustajat olivat nousemassa laivaan, kun huomattiin, että kahdeksan matkustajaa eivät olleet hakeneet yhtään tarvittavista viisumeista.

Ratkaisu: CIBT:in viisumiasiantuntija nousi laivaan mukanaan kaikkien tarvittavien maiden hakemuslomakkeet. Saatuaan matkustajien passit ja muut tarvittavat asiakirjat, CIBT järjesti tarvittavat viisumit kunkin valtion suurlähetystöstä.  Työntekijämme järjesti lennon laivan seuraavaan pysähdyspaikkaan ja luovutti henkilökohtaisesti laivan henkilökunnalle matkustajien passit tarvittavine viisumeineen.

  1. 24 tunnin henkilökohtainen palvelu

Ongelma: Pankkiiriliikkeen johtaja palasi Suomeen aamun sarastaessa ja hänen piti matkustaa Intiaan vielä samana iltana, mutta hänellä ei ollut tarvittavaa viisumia.

Ratkaisu: CIBT koordinoi aikataulun johtajan sihteerin kanssa, haki häneltä edellisenä päivänä tarvittavan kutsukirjeen ja passikuvat ja sopi matkustajan kanssa Meet & Greet -tapaamisen lentokentälle seuraavaksi aamuksi, kun hänen koneensa laskeutui kello 8.00.   Matkustaja allekirjoitti hakemuslomakkeen ja antoi passinsa CIBT:in viisumi- ja passiasiantuntijalle, joka toimitti asiakirjat kiireellisesti käsiteltäväksi samana päivänä. CIBT kykeni hakemaan viisumin ja toimitti passin johtajan toimistolle ennen kuin hänen piti jälleen lähteä lentokentälle samana iltana.

  1. Tiimityöskentely tuottaa voittoisaa tulosta

Ongelma: Maailmanluokan jalkapallojoukkue joutui lyhyellä varoitusajalla hankkimaan pelaajilleen viisumit Venäjällä pelattavaan näytösotteluun.  Pelaajat olivat kuitenkin juuri tällöin lomalla kotimaansa ulkopuolella.

Ratkaisu: CIBT kykeni koordinoimaan aikataulun joukkueen matkanjärjestäjän kanssa järjestääkseen viisumihakemukset ja kutsukirjeet pelaajien puolesta hakeakseen toiset passit joukkueen pelaajille ja järjestääkseen kutsukirjeet Venäjälle. Viisumit myönnettiin kussakin suurlähetystössä, ja joukkue pystyi matkustamaan ajoissa otteluun.

Valitse CIBTvisas

Nopea.  CIBTvisas on nopein tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.

Helppo.  CIBTvisas on helpoin tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.  Asiantuntijamme ovat tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse.

Turvallinen. CIBTvisas noudattaa alan korkeimpia tietoturvan vaatimustasoja.

Valokuvien muokkaus-ja tulostuspalvelu

CIBTvisas valokuvapalvelu. Lataa kuva palveluun ja asiantuntijamme varmistavat, että se täyttää lähetystön vaatimukset.

Lue lisää