Risteilyvarustamot

CIBTvisas tarjoaa risteilyvarustamoille tehokkaan ja suoraviivaisen menettelyn helpottaakseen sekavaa tilannetta näiden hakiessaviisumeja asiakkailleen. Ennakkoon maksetut CIBTvisas -matkapaketit ovat nopea, helppo ja turvallinen tapa hankkia tarvittavat viisumit suurelle joukolle yhdellä kertaa.

Risteilyvarustamojen laajentaessa reittejään uusiin eksoottisiin kohteisiin, on entistä tärkeämpää, että kaikki risteilymatkustajat täyttävät maihinnousuvaatimukset kussakin välisatamassa. Ennakkoon maksetut CIBTvisas -matkapaketit tarjoavat risteilymatkustajille tarpeelliset tiedot maihinnousuvaatimuksista jokaiseen välisatamaan.

Ainutlaatuiset CIBTvisas -yrityksen palvelut risteilyvarustamoille sisältävät:

 1. Ennakkoon maksetut CIBTvisas -matkapaketit.CIBTvisas tarjoaa risteilyvarustamoille yksilöityjä, ennakkoon maksettuja CIBTvisas -matkapaketteja, jotka tarjoavat risteilymatkustajille tarvittavat tiedot matkustusvaatimuksista jokaiseen välisatamaan.

  Matkustajat eivät yleensä tunne viisumivaatimuksia ja hakumenettelyä, kun he suunnittelevat ulkomaanmatkaa. Matkustajat, jotka eivät ole aikaisemmin hakeneet viisumeita, voivat seurata ennakkoon maksetun CIBTvisas -matkapaketin helppoja ohjeita vaihe vaiheelta. Helppolukuinen muotoilu on tehokas tapa jakaa tieto viisumivaatimuksista risteilymatkustajille. Ennakkoon maksettu CIBTvisas -matkapaketti sisältää hakemuslomakkeet, vaatimukset ja käsittelyajat kaikkiin viisumeihin sekä käytännöllistä lisätietoa jokaisesta välisatamasta.

  Ennakkoon maksettu CIBTvisas -matkapaketti voidaan räätälöidä kattamaan kaikki maat, joihin risteily suuntautuu. CIBTvisas voi myös varustaa matkapaketin risteilyvarustamon logolla ja näin edesauttaa brändin näkyvyyttä.

  CIBTvisas tarjoaa alennuksia risteilyvarustamoille, jotka käyttävät ennakkoon maksettua CIBTvisas -matkapakettia, ja voi pyynnöstä myös maksaa palkkioita tästä. Risteilyvarustamo voi myydä matkustajille kyseisen palvelun kasvattaakseen palkkiotaan ja varmistaakseen, että matkustajat hankkivat viisuminsa ennen lähtöä.

 1. Palvelu virka-ajan ulkopuolella. CIBTvisas toimii ainoana virka-ajan ulkopuolella viisumin vastaanotto- ja käsittelypalveluja tarjoavana yrityksenä Suomessa. Täyttääksemme asiakkaidemme matkustusta koskevat tarpeet, on CIBTvisas -yrityksessä päivystävä konsultti, joka on valmis avustamaan asiakkaiden viisumien käsittelyä koskevissa kiireellisissä ja yllättävissä tapauksissa. Sovitut lähetykset voidaan toimittaa toimistollemme myös tavallisen virka-ajan ulkopuolella. Virka-ajan ulkopuolella toimiva palvelumme takaa, että asiakkaan viisumihakemus käsitellään vielä samana iltana ja se voidaan toimittaa seuraavana päivänä eteenpäin.
 2. Nouto lentoasemalta. CIBTvisas auttaa asiakkaitaan kiireisimmissäkin matkustusaikatauluissa lentokenttätoimituspalvelullamme. Järjestämme passin toimituksen lentoasemalle asiakkaallemme, joka on anonut viime hetken pikaviisumia.
 3. Oma tietokanta. CIBTvisas -yrityksen asiakkaat saavat käyttöönsä oman, ajan tasalla olevan tietokannan, joka sisältää kaikki matkustusvaatimukset lähestulkoon jokaiseen matkakohteeseen maailmassa. CIBTvisas tarjoaa matkustajille räätälöidyn CIBTvisas -tietopaketin, joka sisältää helpot ja kattavat ohjeet heidän viisumitarpeisiin.
 4. Toimitukset saman päivän aikana. CIBTvisas voi käsitellä viisumi- ja passihakemukset jopa päivässä. Hakemukset, jotka on otettu vastaan toimistollamme klo 8.00 mennessä, toimitetaan saman päivän aikana asianomaiseen suurlähetystöön tai konsulaattiin. Riippumatta tilauksen määräajasta, ei hakemuksia koskaan jätetä odottamaan tai tarkoituksella viivästytetä.
 5. Suurlähetystöjen aukioloajat ja päivitykset.CIBTvisas toimittaa sähköpostitse viikoittaista uutiskirjettä, jolla tiedotetaan asiakkaille tärkeistä muutoksista suurlähetystöjen tarjoamissa palveluissa.

Ota yhteyttä

Haluatko saada tarjouksen yrityssopimuksesta?

ota yhteyttä CIBTvisas ; CIBTvisaspääsee osoitteesta: +358 9 3489 621.

Palvelulupaus

CIBTvisas -yrityksen maailmanlaajuinen viisumitiimi on sitoutunut tarjoamaan ammattitaitoista asiakaspalvelua. CIBTvisas on vastaisuudessakin nopein, helpoin ja turvallisin tapana hankkia tarvittavat viisumit matkustamiseen.

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirjeemme uusimmista viisumivaatimuksista.

Lue lisää