Ryhmämatkat

CIBTvisas tarjoaa ryhmämatkustajille tehokkaan ja suoraviivaisen menetelmän helpottamaan viisumien hankintaa.  CIBTvisas luo yksilöidyn viisumihakemuspaketin ryhmässä matkustaville asiakkaille.  CIBTvisas tietopaketti tarjoaa matkustajille kaiken maahan saapumiseen tarvittavan tiedon ja hakulomakkeet jokaiseen lomakohteeseen, johon ryhmän on suunniteltu matkustavan.

CIBTvisas -yrityksen ainutlaatuiset palvelut ryhmämatkoille sisältävät:

 1. CIBTvisas -infopaketti. CIBTvisas luo ja toimittaa ryhmässä matkustaville asiakkaille yksilöityjä CIBTvisas -infopaketteja, jotka sisältävät tiedot maahanpääsyä koskevista vaatimuksista kuhunkin suunniteltuun kohdemaahan.

   Matkustajat eivät yleensä tunne viisumivaatimuksia ja hakumenettelyä suunnitellessaan ulkomaanmatkaa. Matkustajat, jotka eivät ehkä ole aikaisemmin hakeneet viisumeita, voivat noudattaa CIBTvisas -infopaketista löytyviä helppoja ohjeita kohta kohdalta. Helppolukuinen muotoilu on tehokas tapa toimittaa tieto viisumivaatimuksista matkaryhmille. CIBTvisas -infopaketti sisältää kaikki viisumia koskevat hakemukset, vaatimukset, toimitusajat sekä hyödyllistä tietoa ryhmän matkakohteesta.

  CIBTvisas -infopaketti voidaan räätälöidä kattamaan kaikki maat, joihin ryhmämatka suuntautuu.  CIBTvisas voi myös varustaa paketin ryhmänmatkanjärjestäjän logolla ja näin edesauttaa brändin näkyvyyttä.

   CIBTvisas tarjoaa alennuksia ryhmämatkajärjestäjille, jotka käyttävät CIBTvisas -infopakettia, ja voi myös pyynnöstä maksaa tästä palkkiota.   Muihin maksuvaihtoehtoihin kuuluu mahdollisuus sisällyttää viisumin kustannukset osaksi kokonaismatkakustannuksia ja tarjota viisumipalvelu kiinteänä osana ryhmämatkanjärjestäjän laskuttamia maksuja tai ryhmältä veloitettavalla osamaksulla. Ryhmämatkanjärjestäjä voi myydä matkustajille kyseisen palvelun kasvattaakseen palkkiotaan ja varmistaakseen, että kaikki matkustajat hankkivat viisumit kohteeseen.

 1. Palvelu virka-ajan ulkopuolella  CIBTvisas toimii ainoana virka-ajan ulkopuolella viisumin vastaanotto- ja käsittelypalveluja tarjoavana yrityksenä Suomessa.  Täyttääksemme asiakkaittemme tarpeet, kuuluu CIBTvisas -yritykseen virka-ajan ulkopuolella päivystävä konsultti, joka on valmis avustamaan asiakkaiden kiireellisissä ja yllättävissä viisumihakemuksissa. Sovitut lähetykset voidaan toimittaa toimistollemme myös tavallisen virka-ajan ulkopuolella.  Palvelumme virka-ajan ulkopuolella takaa, että asiakkaan viisumihakemus käsitellään samana iltana, ja se voidaan toimittaa eteenpäin seuraavana päivänä.
 2. Oma tietokanta.  CIBTvisas -yrityksen asiakkaat saavat käyttöönsä oman, ajan tasalla olevan tietokannan, joka sisältää kaikki matkustusvaatimukset lähestulkoon jokaiseen matkakohteeseen maailmassa.  CIBTvisas tarjoaa matkustajille räätälöidyn CIBTvisas -hakemuspaketin, joka sisältää helpot ja kattavat ohjeet viisumitarpeisiin.
 3. Toimitukset saman päivän aikana Onko matka kiireellinen ja tarvitset viisumia heti? CIBTvisas voi hoitaa viime hetken matkojen tarpeet käsittelemällä viisumin saman päivän aikana. CIBTvisas kykenee vastaanottamaan hakemuksesi, käsittelemään sen ja toimittamaan asiakkaalle viisumin yhden työpäivän aikana. Tavallisesti viisumin käsittely kestää useita päiviä, mutta jotkut maat voivat myöntää sen jopa 24 tunnissa. Riippumatta tilauksen määräajasta, ei hakemuksia koskaan jätetä odottamaan tai tarkoituksella viivästytetä.
 4. Suurlähetystöjen aukioloajat ja päivitykset.CIBTvisas toimittaa sähköpostitse viikoittaista uutiskirjettä, jolla tiedotetaan asiakkaille tärkeistä muutoksista suurlähetystöjen tarjoamissa palveluissa.

Ota yhteyttä

Haluatko saada tarjouksen yrityssopimuksesta?

ota yhteyttä CIBTvisas ; CIBTvisaspääsee osoitteesta: +358 9 3489 621.

Palvelulupaus

CIBTvisas -yrityksen maailmanlaajuinen viisumitiimi on sitoutunut tarjoamaan ammattitaitoista asiakaspalvelua. CIBTvisas on vastaisuudessakin nopein, helpoin ja turvallisin tapana hankkia tarvittavat viisumit matkustamiseen.

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirjeemme uusimmista viisumivaatimuksista.

Lue lisää