Esimerkki liikematkavaatimuksista seuraavassa tapauksessa: Saudi-Arabia Viisumi Suomalainen kansalaisille

 1. Sormenjälkitunnisteiden rekisteröinti

  Saudi-Arabian suurlähetystö vaatii kaikkia viisumin hakijoita jättämään sormenjäljet viisumihakemuksen toimittamisen yhteydessä. Saudi-Arabian suurlähetystö ei voi käsitellä hakemustasi ilman sormenjälkitunnisteita.

 2. Passinkopio

  Selkeä värikopio hakijan passin henkilötietosivu(i)sta

 3. Valokuva

  Sinun on toimitettava valokuva. Lataa valokuvasi verkkoon ja me muokkaamme ja tulostamme sen täyttämään lähetystön vaatimukset. Seuraa https://cibtvisas.fi/photo-service -sivua kuvasi lataamiseen verkkoon.


  Voit vaihtoehtoisesti toimittaa yhden värillisen passikuvan, joka täyttää seuraavat tarkat kriteerit-kohdat: sen on oltava enintään kolme kuukautta vanha ja otettu valkoista taustaa vasten, ja sen on oltava tulostettu korkealaatuiselle valokuvapaperille, sen on oltava kooltaan 35 mm kertaa 45 mm ja sen on pääsi tulee näkyä kokonaan suoraan edestä siten, että kasvot ovat keskellä ja niillä on neutraali (hymytön) ilme. Et saa käyttää silmälaseja tai päähineitä paitsi uskonnollisessa tarkoituksessa. Valokuviasi ei saa nitoa kiinni hakemukseesi, eikä niissä saa olla merkkejä teipistä tai niiteistä.

 4. Takuukirje

  Sinun on toimitettava alkuperäinen takuukirje hakijan suomalaiselta työnantajalta. Varmista, että kirjeesi täyttävät konsulaatin erityisvaatimukset käyttämällä digitaalista takuukirjettämme. Katso https://cibtvisas.fi/bcl-order päästäksesi alkuun.

  Voit vaihtoehtoisesti käyttää takuukirjettä sivulla https://cibtvisas.fi/forms?formname=Business%20Introduction%20Letter%20Sample.pdf käyttäen täsmälleen samaa kieltä ja muotoilua hylkäävän päätöksen ja mahdollisten viivästysten välttämiseksi viisumipyyntösi yhteydessä. 

  Huomioi, että useimmat konsulaatit vaativat takuukirjeen päiväystä kuukauden sisällä hakemuksen lähettämisestä.

  Edellisten tietojen lisäksi, takuukirje tulee laillistaa Kauppakamarissa. Kauppakamarin leiman tulee olla alkuperäinen.

  CIBTvisas mielellään laillistaa asiakirjan Kauppakamarissa viisumin hakijan puolesta. Halutessanne tämän palvelun viisumitilauksellenne, suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun [email protected]. Laillistuksen palvelumaksu on EUR 30 + alv ja Kauppakamarin leiman hinta on EUR 28.

 5. Kutsukirje

  Saudi-Arabian Ulkoministeriön myöntämä kutsukirje, joka on osoitettuna Saudi-Arabian konsulaatille Helsingissä. Kutsukirjeen tulee sisältää:

  • Viisumin voimassaoloaika kolme (3) tai 12 kuukautta
  • Viisumin hakijan nimi
  • Kansalaisuus
  • Ammattinimike/titteli (tulee vastata samaa titteliä kuin hakemuslomakkeella ja takuukirjeellä)

 6. Yrityksen rekisteröintitiedot

  Todisteet vierailun kohteena olevan yrityksen rekisteröinnistä. Tämä on toimitettava kopiona yrityksen rekisteröintitodistuksesta

 7. Sairausvakuutus

  Enjazit online-hakemuksen yhteydessä on ostettava Saudi-Arabian hyväksymä pakollinen matkavakuutus. Matkavakuutusyhtiöiden lista ja vakuutuksien hinnat vaihtelevat joka oston yhteydessä. Vakuutuksen hinta USD 20 - USD 230 ja matkavakuutuksen oston yhteydessä maksettava palvelumaksu USD 10,50. Matkavakuutuksesta ei saa vahvistusta eikä vakuutuksen tietoja tai ehtoja ei ole saatavilla.

  Kun CIBTvisas tekee Enjazit -hakemuksen hakijan puolesta, valitsemme aina edullisimman tarjolla olevan vakuutuksen. Tämä Saudi-Arabian hyväksymä vakuutus on pakollinen, vaikka hakijalla olisi voimassaoleva matkavakuutus.

 8. Viisumihakemuslomake

  Yksi kokonaan täytetty hakemuslomake. Lomakkeen tulee:

 9. Viisumin voimassaoloaika

  Käyntien määrä ja viisumin kesto riippuu Saudi-Arabiasta saadusta kutsusta. CIBTvisas ei voi vaikuttaa viisumin myöntämiseen.

 10. Ole ystävällinen, ja lue seuraava teksti

  Government Visit –viisumin hakijoiden ei tarvitse toimittaa takuukirjettä

 11. CIBTvisas Tilauslomake

  Kopio verkkosivuillamme tehdystä viisumitilauksesta, joka on lähetetty sinulle sähköpostiin.

   Mikäli tilausta ei ole tehty verkkosivuilla, infopaketissamme on viisumitilauslomake, joka tulee täyttää ja toimittaa.

  Huomioithan, että kaikki maksut veloitetaan vasta kun viisumiprosessi on valmis.

Viisumi Saudi-Arabiaan

Etkö tiedä, miltä Saudi-Arabian viisumi näyttää? Voit katsoa esimerkin Saudi-Arabian viisumista ja nähdä, miltä se näyttää.

Lue lisää

Premium Palvelu

Anna asiantuntijatiimimme hoitaa viisumihakemuksesi alusta loppuun. Henkilökohtaisen konsultoinnin, ajantasaisten muistutuksien ja vaiheittaisen ohjeistuksen ansiosta voit olla rauhassa tietäen, että asiantuntijamme auttavat sinua saamaan viisumisi ilman ylimääräisiä viiveitä.

Lue lisää

Valitse CIBTvisas

Nopea.  CIBTvisas on nopein tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.

Helppo.  CIBTvisas on helpoin tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.  Asiantuntijamme ovat tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse.

Turvallinen. CIBTvisas noudattaa alan korkeimpia tietoturvan vaatimustasoja.