Tietoa meistä

Yli 50 vuoden kokemuksella CIBT ja sen tytäryhtiö CIBTvisas ovat nousseet maailman suurimmiksi ja kattavimmiksi viisumi- ja muita konsulaattipalveluja välittäviksi yrityksiksi.

Viime vuonna avustimme lähes miljoonaa asiakasta hankkimaan tarvittavat matkustusasiakirjat kansainväliseen matkailuun.  Viisumien ja muiden matkustusasiakirjojen hankkiminen käy nopeasti ja helposti mihin tahansa kohteeseen maailmassa käyttämällä CIBT:in ja sen tytäryhtiön VisumServicen palveluita, kattaen myös suositut matkakohteet Kiinan, Intian, Venäjän, Australian ja Saudi-Arabian.

Asiakkaitamme ovat niin yksittäiset matkustajat ja suurten kansainvälisten yritysten työntekijät kuin myös risteilyvarustamot, matkanjärjestäjät ja matkatoimistot.   Olemme ylpeitä siitä, että kaksi kolmesta FORTUNE 500 -listan yrityksestä ja maailman suurimmat matkanjärjestäjät ja risteilyvarustamot ovat asiakkaitamme.

CIBT:lla ja sen tytäryhtiöllä VisumServicellä on hallussaan työkalut, kokemus ja kansainvälinen verkosto, joiden avulla voi merkittävästi nopeuttaa matkustusasiakirjojen hankintaa ja laillistamista.

CIBTvisas -ratkaisu

  1. Lyömätön nopeus.  CIBTvisas voi käsitellä viisumin nopeasti - useimmiten jopa päivässä.
  2. Täysi kirjo palveluita.CIBTvisas voi avustaa sinua hakemaan viisumin yli 200 maahan ja sähköisen matkustusluvan, kuten ETA-matkustusluvan Australiaan tai ESTA-luvan Yhdysvaltoihin.  CIBTvisas -yritys avustaa myös muiden matkustusasiakirjojen hankinnassa (esimerkiksi kutsukirjeet, asiakirjojen laillistukset ja käännökset).
  3. Omatietokanta. CIBTvisas -yrityksen asiakkaat saavat käyttöönsä oman, ajan tasalla olevan tietokannan, joka sisältää kaikki matkustusvaatimukset lähestulkoon jokaiseen matkakohteeseen maailmassa.  CIBTvisas tarjoaa matkustajille räätälöidyn CIBTvisas -infopaketin, joka sisältää täsmälliset ja helpot ohjeet, vaatimukset, sekä kaikki tarvittavat lomakkeet viisumin hankkimiseen.
  4. Viisumi- ja passiasioiden asiantuntijat. CIBTvisas -yrityksen palveluksessa on yli 1500 viisumi- ja passiasiantuntijaa, jotka tarkistavat hakemuksesi, ennen kuin he toimittavat sen eteenpäin lähetystöön.  CIBTvisas -yrityksen koulutetut asiantuntijat pyrkivät takaamaan asiakkaille henkilökohtaisen, täsmällisen ja turvallisen palvelun.
  5. Turvallinen menetelmä.  CIBTvisas on sitoutunut pitämään huolta henkilökohtaisista tiedoistasi. Tiedostamme, että viisumin ja muiden matkustusasiakirjojen hankintaan tarvittavat asiakirjat sisältävät arkaluonteista tietoa ja siksi näiden tietojen turvallisuus on yrityksessämme etusijalla.  CIBTvisas ei välitä eteenpäin henkilökohtaisia tietoja tai asiakirjoja.
  6. Ajantasainen tilausten seuranta. Jätettyäsi hakemuksen CIBTvisas vahvistaa sinulle sähköpostitse, että hakemukseen liitetyt asiakirjat on otettu vastaan ja toimitettu suurlähetystöön.  Seurantatyökalu mahdollistaa hakemuksen tilan seuraamisen reaaliaikaisesti verkkosivuiltamme.

Valokuvien muokkaus-ja tulostuspalvelu

CIBTvisas valokuvapalvelu. Lataa kuva palveluun ja asiantuntijamme varmistavat, että se täyttää lähetystön vaatimukset.

Lue lisää

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirjeemme uusimmista viisumivaatimuksista.

Lue lisää

Guided-Entry Service

Kansainväliseen matkustamiseen tarvitaan paikkansapitävää tietoa, etukäteen valmistautumista sekä asiantuntevaa ammattitaitoa. Guided Entry on välttämätön palvelu, jonka tarvitset tämän haastavan aikakauden läpi navigointiin. Se tarjoaa henkilökohtaista konsultointia, matkasuunnitelman arvioinnin, räätälöityjä päivityksiä ja paljon muuta. Koe Guided Entryn -palvelun varmuus.

Lue lisää