Tiedot yrityksestä

CIBT on maailmanlaajuinen viisumi- ja maahanmuuttopalveluiden tarjoaja. Tarjoamme palveluitamme Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa, Lähi-Idässä, Afrikassa ja Aasiassa. Noudatamme erittäin tarkasti kansainvälisiä sääntöjä ja määräyksiä ja käytössämme on huippuluokan CIBT- teknologiaa, jonka avulla voimme varmistaa turvallisten ratkaisujen ja palveluiden tarjonnan. Erikoisosaamisemme varmistaa sen, että voimme auttaa asiakkaitamme maahanmuuttoon liittyvissä asioissa ympäri maailman.

Lisätietoja yrityksestämme

Tehtävämme

Avustaa asiantuntemuksella asiakkaitamme kaikkialla maailmassa työhön, vierailujen ja maahanmuuttoon vaadittujen viisumeiden ja lupien hankinnassa.

Asiakaslupauksemme

Vankan asiantuntemuksemme ja kansainvälisen kokemuksemme perusteella sitoudumme tarjoamaan joka tilanteessa asiakkaillemme korkeatasoisen palvelukokemuksen.

Arvomme

  • Asiantuntemus. Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaitoiset ja korkeatasoiset ratkaisut kaikissa tilanteissa.
  • Huippuluokan palvelu. Intohimomme on tarjota markkinoiden laadukkainta palvelua jokaisessa asiakaskohtaamisessa.
  • Tiimityö. Työskentelemme yhdessä maailmanlaajuisesti tarjotaksemme parhaan mahdollisen asiakaspalvelun.
  • Kokonaisuus. Suojelemme asiakkaidemme etuja tietojenkäsittelyssä ja noudatamme tiukasti kaikkia voimassa olevia lakeja ja määräyksiä.
  • Monimuotoisuus. Olemme avoimia erilaisuudelle toimiessamme kansainvälisilä markkinoilla tarjotaksemme ainutlaatuiset edut ja hyödyt asiakkaillemme ja työntekijöillemme.

Valitse CIBTvisas

Nopea.  CIBTvisas on nopein tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.

Helppo.  CIBTvisas on helpoin tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.  Asiantuntijamme ovat tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse.

Turvallinen. CIBTvisas noudattaa alan korkeimpia tietoturvan vaatimustasoja.

Valokuvien muokkaus-ja tulostuspalvelu

CIBTvisas valokuvapalvelu. Lataa kuva palveluun ja asiantuntijamme varmistavat, että se täyttää lähetystön vaatimukset.

Lue lisää

Premium Palvelu

Anna asiantuntijatiimimme hoitaa viisumihakemuksesi alusta loppuun. Henkilökohtaisen konsultoinnin, ajantasaisten muistutuksien ja vaiheittaisen ohjeistuksen ansiosta voit olla rauhassa tietäen, että asiantuntijamme auttavat sinua saamaan viisumisi ilman ylimääräisiä viiveitä.

Lue lisää