Kutsut ja vahvistukset

Kutsut ovat kohdemaan ulkoministeriön hyväksymiä asiakirjoja.  Nämä asiakirjat antavat matkustajalle luvan maassa vierailuun.  CIBTvisas voi hankkia matkailuun tarkoitetun viisumin vaatimia kutsuja ja vahvistuksia useisiin kohteisiin matkustajan puolesta.  Selvittäksesi kutsun mahdollinen tarve viisumia varten sekä hankkiaksesi tietoa kirjeen yksityiskohtaisesta muotoilusta ja sisällöstä, katso Viisumit ja valitse matkan kohdemaa.

Suomen kansalaiset hakevat useimmin näitä kutsukirjeitä:

Kutsukirje liiketoimintaan Venäjälle

Venäjälle suuntautuvaan liikematkailuun, tarvitaan viisumi ja virallinen kutsukirje, josta käy ilmi matkan tarkoitus.  Venäjän maahanpääsyvaatimuksissa todetaan, että viisumin saamiseksi Venäjälle tarvitaan kutsukirje. CIBTvisas voi auttaa matkalle tarvittavan viisumin sekä venäläisen kutsukirjeen hankkimisessa. Niiden hankkimiseksi mene kohtaan Venäjä ja vastaa kysymyksiin tai katso tai lähetä kutsukirje sähköpostitse sivulla olevien linkkien avulla.

Venäjän-turisteille tarkoitettu voucher-kuponki ja turisteille tarkoitettu viisumipuolto

Kaikilla Venäjälle matkustavilla matkailijoilla on oltava venäläinen turisteille tarkoitettu voucher-kuponki ja viisumipuolto, josta käy ilmi matkan tarkoitus.  CIBTvisas voi auttaa matkalle tarvittavan viisumin sekä venäläisen turisteille tarkoitetun voucher-kupongin ja viisumipuollon  hankkimisessa. Niiden hankkimiseksi mene kohtaan Venäjä ja vastaa kysymyksiin tai katso tai lähetä turisteille tarkoitettu voucher-kuponki sekä viisumivahvistus sähköpostitse sivulla olevien linkkien avulla.

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirjeemme uusimmista viisumivaatimuksista.

Lue lisää

Viisumin tarkistus

Suomen passin haltijat: Katso, vaaditaanko kohteeseen viisumi.

Katso kaikki maat

Guided-Entry Service

Kansainväliseen matkustamiseen tarvitaan paikkansapitävää tietoa, etukäteen valmistautumista sekä asiantuntevaa ammattitaitoa. Guided Entry on välttämätön palvelu, jonka tarvitset tämän haastavan aikakauden läpi navigointiin. Se tarjoaa henkilökohtaista konsultointia, matkasuunnitelman arvioinnin, räätälöityjä päivityksiä ja paljon muuta. Koe Guided Entryn -palvelun varmuus.

Lue lisää