Matkan suunnittelu

Viisumin hankkiminen on ensimmäinen askel onnistuneeseen matkaan. CIBTvisas tarjoaa oheiset tietolähteet loppumatkan helppoon ja nopeaan suunnitteluun positiivisen matkustuskokemuksen avittamiseksi.

Ajan tasalla olevat matkustustiedot ja uutiset

  1. Rokotukset.   Monet valtiot edellyttävät matkustajalta kansainvälistä rokotustodistusta eri sairauksia vastaan, maahan saavuttaessa tai sieltä poistuttaessa. Tarkempaa tietoa mahdollisesti tarvittavista rokotuksista matkareitillesi saat omalta lääkäriltäsi ja/tai Rokotukset sivuiltamme.

  2. Matkustustiedotteet.  Tietoa kaikkia maailman maita koskevista ajankohtaisista matkustustiedotteista, julkisista ilmoituksista ja konsulaattien tiedotteista löydät ulkoministeriön verkkosivuilta.
  3. Valuutanvaihto.  Valuuttakursseja voi laskea reaaliaikaisilla kursseilla sekä pitemmän ajan keskiarvoilla. The Universal Currency Converter® -palvelusta löytyvät maailman yleisimmät 85 valuuttaa järjestettyinä niin, että kymmenen suosituinta ovat ensimmäisinä.

  4. Säätila.  Tarkista maan kattava, paikallinen tai koko maailmaa koskeva sääennuste  , valmistautuessasi matkalle.

Valitse CIBTvisas

Nopea.  CIBTvisas on nopein tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.

Helppo.  CIBTvisas on helpoin tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.  Asiantuntijamme ovat tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse.

Turvallinen. CIBTvisas noudattaa alan korkeimpia tietoturvan vaatimustasoja.

Valokuvien muokkaus-ja tulostuspalvelu

CIBTvisas valokuvapalvelu. Lataa kuva palveluun ja asiantuntijamme varmistavat, että se täyttää lähetystön vaatimukset.

Lue lisää

Premium Palvelu

Anna asiantuntijatiimimme hoitaa viisumihakemuksesi alusta loppuun. Henkilökohtaisen konsultoinnin, ajantasaisten muistutuksien ja vaiheittaisen ohjeistuksen ansiosta voit olla rauhassa tietäen, että asiantuntijamme auttavat sinua saamaan viisumisi ilman ylimääräisiä viiveitä.

Lue lisää