Laillistukset

Tarjoamme asiakirjojen nopeaa, helppoa ja turvallista laillistusta, apostillet, käännöksiä ja notaaripalveluita. Käynnistä tilaus alta tai ota meihin yhteyttä osoitteella [email protected] konsultoinnin aloittamiseksi. Otamme asiaksemme asiakkaiden laillistustarpeiden selvittämisen ajan kanssa ja työskentelemme heidän rinnallaan vaihe vaiheelta varmistaaksemme oikeiden asiakirjojen toimituksen ajoissa. Huomaathan, että tilauksen lopullinen hinta määritellään asiakirjojen laadun, suurlähetystön toimenpiteiden ja vaadittujen käsittelyvaiheiden pohjalta.

Laillistuspalveluiden hinnat määritellään asiakirja- ja vaihekohtaisesti. Kaikki CIBTvisas-palvelumaksut näkyvät yleiskatsauksena palvelumaksusivulla

Laillistaminen on kansainvälisten hallintaelinten valvoma asiakirjojen todentamiskäytäntö. Mikäli aiot käyttää asiakirjaa ulkomailla, vaaditaan se laillistettavaksi ennen hyväksyntää paikallisten viranomaisten toimesta. Kullakin maalla on omat vaatimuksensa laillistuksen suhteen riippuen laillistettavan asiakirjan laadusta ja käyttötarkoituksesta.

Seuraavat yleiset asiakirjat saattavat vaatia laillistusta:

  • Alkuperätodistukset
  • Lasku
  • Yritysten väliset sopimukset
  • Vientiasiakirjat
  • Valtakirjat
  • Adoptiopaperit
  • Avioliitto-/syntymätodistukset
  • Koulutodistukset
  • Terveydentilaan liittyvät asiapaperit
  • Vientitodistus

Laillistus on monivaiheinen toimenpide. Usein asiakirjan laillistus on suoritettava paikallisen hallintoelimen, Suomen hallintoelimen ja kohdemaan suurlähetystön toimesta, jotta se voidaan katsoa aidoksi ja hyväksytyksi.

Voimme auttaa. Ota yhteyttä laillistusalan asiantuntijoihimme osoitteessa [email protected] aloittaaksesi konsultaation. Otamme asiaksemme asiakkaiden laillistustarpeiden selvittämisen ajan kanssa ja työskentelemme heidän rinnallaan vaihe vaiheelta varmistaaksemme oikeiden asiakirjojen toimituksen ajoissa.

Oletko valmis aloittamaan tilauksen? Klikkaa ”Aloita tilaus' tehdäksesi tilauksen netin kautta, niin saat varmistuksen sähköpostitse ja hakemuspaketin, johon sisältyvät vaaditut asiakirjat. Voit myös lähettää hakemuspaketin sähköpostitse, mikäli haluat CIBTvisas -yrityksen hoitavan laillistuksen puolestasi. Huomaathan, että tilauksen lopullinen hinta määritellään asiakirjojen laadun, suurlähetystön toimenpiteiden ja kiireellisyyden pohjalta.

Tarjolla olevat laillistuspalvelut:

Apostille: Apostille on leima, joka takaa virallisen asiakirjan oikeellisuuden. Apostillet myöntää ulkoministeriö, joka todistaa asiakirjojen oikeellisuuden seuraavien maiden vaatimusten mukaisesti.

Laillistukset: Mikäli asiakirjasi kohdemaa ei ole allekirjoittanut Haagin apostillea koskevaa sopimusta, on asiakirja laillistettava. Tarvitsetpa minkä tahansa toimenpiteen, voi CIBTvisas auttaa kaikissa laillistamisen vaiheissa.

Käännökset: Joissakin tapauksissa hallintoelimet vaativat asiakirjojen käännättämistä. Voimme käännättää asiakirjat asianomaisen suurlähetystön tai hallintoelimen käyttöön. Voimme myös käännättää ulkomaiset asiakirjat englanniksi.

Notaaripalvelut: Notaarin todistus takaa asiakirjassa esitettyjen väitteiden oikeellisuuden. Tietyt maat vaativat notaarin todistusta. Tarjoamme notaarin todistuspalveluita varmistaaksemme tärkeiden asiakirjojen hyväksynnän ja laillisuuden.

Valitse CIBTvisas

Nopea.  CIBTvisas on nopein tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.

Helppo.  CIBTvisas on helpoin tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.  Asiantuntijamme ovat tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse.

Turvallinen. CIBTvisas noudattaa alan korkeimpia tietoturvan vaatimustasoja.

Valokuvien muokkaus-ja tulostuspalvelu

CIBTvisas valokuvapalvelu. Lataa kuva palveluun ja asiantuntijamme varmistavat, että se täyttää lähetystön vaatimukset.

Lue lisää

Guided-Entry Service

Kansainväliseen matkustamiseen tarvitaan paikkansapitävää tietoa, etukäteen valmistautumista sekä asiantuntevaa ammattitaitoa. Guided Entry on välttämätön palvelu, jonka tarvitset tämän haastavan aikakauden läpi navigointiin. Se tarjoaa henkilökohtaista konsultointia, matkasuunnitelman arvioinnin, räätälöityjä päivityksiä ja paljon muuta. Koe Guided Entryn -palvelun varmuus.

Lue lisää