Lataa lomakkeita ja asiakirjoja verkkoon

CIBTvisas on alan johtavassa asemassa arkaluontoisen tiedon suojaamisessa.

Asiakirjat on helppo ladata palveluun ja lähettää suojatusti. Täydennä vaadittavat tiedot alla olevaan kenttään (merkitty tähdellä) ja valitse tiedostot, jotka haluat lähettää. Valittuasi haluamasi tiedostot, lähetä ne klikkaamalla ”Lähetä ja lataa verkkoon”. Voit ladata enintään 8 tiedostoa. PDF:t eivät saa saa ylittää 5MB:ä per tiedosto, eivätkä JPG:t  15MB per tiedosto. Toimitettujen tiedostojen koko ei saa ylittää 50MB:ä.

Asiantuntijamme tarkistavat tiedot ja ovat yhteydessä asiakkaaseen, jos niitä tulee muuttaa tai täydentää.CIBTvisas -ennakkotarkistuspalvelun asiakirjat tarkistetaan kolmessa tunnissa vastaanotosta, ja vahvistus lähetetään sähköpostilla samana päivänä hakemuksille, jotka on otettu vastaan ennen klo 16.00 maanantaista perjantaihin. Hakemuksiin, jotka on otettu vastaan klo 16.00 jälkeen vastataan seuraavana arkipäivänä ennen klo 11.00. 

Joissakin tapauksissa lähetämme tiedostot takaisin salattuina. Salattujen tiedostojen avaamiseen tarvitset salasanan.

Kirjaa ylös passisi numero, koska käytämme sitä salasanana tiedostojen suojaamisessa. Tarvitset salasanan avataksesi suojatut tiedostot.

Ongelmatilanteissa voit soittaa puhelimella numeroon +358 9 3489 621 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]


Tiedostot lisätty