Palvelut paikan päällä

Paikan päällä olevat paikat voivat olla tehokas ratkaisu organisaatioille, jotka jatkuvasti käsittelevät suurta määrää matkaviisumia ja passisovelluksia tai vaativat korkeimman tason räätälöityä palvelua. & Nbsp; CIBTvisas voi kouluttaa ja sijoittaa henkilökuntaa yrityksesi sijaintiin tai palvella yrityksesi tarpeita ottamalla käyttöön oman tukihenkilökunnan omissa toimistoissamme. & Nbsp; CIBTvisas määrittää omistajan tilinhallinnan hoitaakseen suhteesi. & Nbsp; Tämän vanhemman CIBTvisas henkilökunnan jäsen on vastuussa työskentelystäsi puolestasi, jotta pystymme tarjoamaan korkeimman palvelun ja tuen organisaatiolle. & Nbsp; CIBTvisas kehittää ja antaa neljännesvuosittain raportteja, jotka kertovat tilitapahtumasta.

CIBTvisas’s Paikan päällä olevat palvelut sisältävät:

  1. Omistettu henkilökunta.  CIBTvisas voi tarjota erityistä koulutettua henkilökuntaa erityisten organisaation tarpeiden täyttämiseksi.
  2. Henkilökohtainen palvelu.  Tiiviit työsuhteet organisaation työntekijöihin tarjoavat suoran & ldquo; one-to-one & rdquo; palvelumalli. Työntekijät kuulevat tuttua ääntä ja työskentelevät samoilla yhteyksillä kaikkiin käsiteltäviin pyyntöihin.
  3. hakemusManagement. CIBTvisas tarjoaa kaksi tapaa hallita kaikkia sovelluksia lähettäessään työtä paikan päällä olevalle ryhmälle. & Nbsp; Asiakas voi tilata verkossa tai käyttää manuaalista tilauslomaketta, jolloin CIBTvisas -henkilöstö suorittaa tilausprosessin työntekijän puolesta.
  4. Palvelun ulkopuolella.  CIBTvisas käyttää Isossa-Britanniassa vain tuntien hyväksymistä ja käsittelyä. & Nbsp; Asiakkaidemme matkustustarpeiden täyttämiseksi CIBTvisas valitsee ulos tunnin tuntipäällikön avustamaan asiakkaita viime hetken tai hätäliikenteen viisumin ja passin käsittelyn kautta. & Nbsp; Toteutuksesta riippuen työ voidaan toimittaa toimistomme ennen normaalia työaikoja tai sen jälkeen. & Nbsp; Out of Hours -palvelumme varmistaa, että asiakkaan viisumihakemus osallistuu siihen iltaan ja on valmis seuraavaan päivään.
  5. Airport Meet & amp; Tervehtiä toimitusta. CIBTvisas auttaa asiakkaita täyttämään tiukimmat matkustusaikasi lentoasemien Meet & amp; Tervehdi toimituspalvelu. & Nbsp; Järjestämme kuriirit keräämään passit lentokentältä saapuvilta matkailijoilta, jotka tarvitsevat nopeutettua käsittelyä. & Nbsp; & nbsp; Voimme myös koordinoida passituksen toimittamista lähteville matkustajille, jotka ovat hakeneet kiireellisiä viime hetken viisumeja.
  6. Omistustietokanta.  CIBTvisas -asiakkaat ja -asiakkaat voivat käyttää omaa, nykyaikaista tietokantaa, joka sisältää kaikki matkustusvaatimukset lähes kaikille kohteille maailmassa. & Nbsp; CIBTvisas tarjoaa jokaiselle matkustajalle räätälöidyn CIBTvisas -hakupaketin, joka sisältää yksinkertaiset ja täydelliset ohjeet, jotka koskevat heidän viisuminsa tai passinsa tarvetta.
  7. Sama päivä lähetykset. CIBTvisas voi käsitellä viisumeja ja passeja niin vähän kuin päivässä. & Nbsp; Toimistoomme saapuneet hakemukset kello 8 mennessä toimitetaan asianmukaiselle lähetystölle tai konsulaatille samana päivänä, kun saamme ne. & Nbsp; Työtä ei koskaan aseteta pitoon tai viivästyy määräajasta riippumatta.
  8. Schengen-viisumit. CIBTvisas on akkreditoitu kaikilla Schengen-suurlähetystöillä, mikä mahdollistaa kolmansien osapuolten lähettämisen. Olemme yksi niistä harvoista yrityksistä, jotka ovat Ranskan, Sveitsin ja Unkarin suurlähetystöjen hyväksymässä luettelossa.
  9. Suurlähetystön sulkemiset ja päivitykset. CIBTvisas jakaa & lsquo; Weekly Update & rsquo; sähköpostiviesti, joka antaa asiakkaille tietoa tärkeistä konsuliedustustoista ja asioista.

Ota yhteyttä

Haluatko saada tarjouksen yrityssopimuksesta?

ota yhteyttä CIBTvisas ; CIBTvisaspääsee osoitteesta: +358 9 3489 621.

Palvelulupaus

CIBTvisas -yrityksen maailmanlaajuinen viisumitiimi on sitoutunut tarjoamaan ammattitaitoista asiakaspalvelua. CIBTvisas on vastaisuudessakin nopein, helpoin ja turvallisin tapana hankkia tarvittavat viisumit matkustamiseen.

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirjeemme uusimmista viisumivaatimuksista.

Lue lisää