Viisumin skannaus

CIBTvisas -yrityksen viisumin skannauspalvelu tarjoaa mielenrauhaa ja turvaa matkalle. Tallennamme verkkoon digitaalisen kopion viisumista, johon pääset käsiksi välittömästi ympäri vuorokauden mistä tahansa maailmassa, jos passi katoaa, varastetaan tai vahingoittuu. Viisumin skannaus helpottaa myös hakemuksen käsittelyä, jos viisumi on uusittava.

CIBTvisas -yrityksen skannauspalvelun edut

  1. Auttaa hätätilanteessa. Mielenrauhaa, jos passi katoaa, varastetaan tai vahingoittuu.
  2. Digitaalinen arkisto. Mahdollisuus päästä käsiksi kaikkiin viisumeihin välittömästi milloin tahansa mistä tahansa maailmassa.
  3. Turva. Henkilökohtaiset tietosi ovat aina turvassa. Kaikki skannatut viisumit toimitetaan suojatulla sähköpostilla.

Voit lisätä viisumin skannauksen verkossa tehtyyn tilaukseen tai soittaa numeroon +358 9 3489 621

Valokuvien muokkaus-ja tulostuspalvelu

CIBTvisas valokuvapalvelu. Lataa kuva palveluun ja asiantuntijamme varmistavat, että se täyttää lähetystön vaatimukset.

Lue lisää

Premium Palvelu

Anna asiantuntijatiimimme hoitaa viisumihakemuksesi alusta loppuun. Henkilökohtaisen konsultoinnin, ajantasaisten muistutuksien ja vaiheittaisen ohjeistuksen ansiosta voit olla rauhassa tietäen, että asiantuntijamme auttavat sinua saamaan viisumisi ilman ylimääräisiä viiveitä.

Lue lisää

Viisumin ennakkotarkistus

Onko sinulla kiireellinen viisumihakemus tiukalla aikataululla? Käytä CIBTvisas -ennakkotarkistuspalvelua ja säästä kallista aikaa. Ammattitaitoiset CIBTvisas-asiantuntijamme tarkistavat asiakirjat, jotta tiedetään, voiko hakemuksen toimittaa sellaisenaan lähetystöön tai onko siinä puutteita.

Lue lisää